Компанія Sailun доповнила асортимент цікавими новинками

05 травня 2023 р.

Китайські шинники впевнено завойовують європейський ринок. Компанія Sailun презентувала цілу лінійку нових покришок зимового, літнього і всесезонного призначення для легкових і легковантажних автомобілів. Три з семи представлених моделей підійдуть для електрокарів. Розповімо докладніше про кожну.

Sailun Atrezzo ZSR2

Ці преміальні літні UHP-шини відрізняються підвищеним зчепленням на мокрому асфальті. При їх виготовленні застосована технологія EcoPoint 3, яка зробила дренажну систему суперефективною під час опадів. Нова гумосуміш підвищила стійкість до зношування. Підвищився комфорт управління, гучність покришки знизилася.

Sailun Atrezzo ZSR2 EV

Ця модель підійде для гібридних авто і електрокарів. Знижений опір коченню дозволить в значній мірі скоротити витрату енергії і впоратися з потужним крутним моментом цього типу транспорту. Посилений каркас дозволяє справлятися з великими навантаженнями. Акустичний комфорт був значно підвищений.

Sailun Atrezzo Elite EV

Нова модифікація відомої моделі Sailun Atrezzo Elite. Вдосконалений малюнок протектора підвищив енергоефективність. Збільшена пляма контакту зробила шину більш керованою, скоротився гальмівний шлях. Виріс рівень безпеки, шини стали більш комфортними, стійкими, забезпечують плавний хід і швидкі реакції на команди рульового колеса.

Sailun Atrezzo 4Seasons Pro

Назва моделі говорить сама за себе. Ця всесезонна гума пройшла ряд незалежних тестів і показала відмінні результати за всіма параметрами. Комплектуючі забезпечують впевнене зчеплення на всіх типах покриття, не схильні до слешингу і аквапланування. Знижений опір коченню дозволяє знизити витрату палива і викид шкідливих речовин в атмосферу. Асиметричний протектор з розвиненою дренажною системою моментально викидає вологу і сльоту з плями контакту. Особлива структура плечових блоків сприяє правильному розподілу тиску і рівномірному стирання шини протягом всього терміну експлуатації.

Sailun Atrezzo 4Seasons Pro EV

Ще одна всесезонка, на цей раз, для електрокарів. Вона відповідає всім вимогам сегменту – паливна економічність, витривалість, хороша вантажопідйомність і керованість. Малюнок протектора такий же, як у попередньої моделі, але каркас був додатково укріплений.

Sailun Commercio Pro

Легковантажні покришки для літа. Вони міцні, витривалі і надійні. Фахівці бренду попрацювали над зниженням вібрацій, домігшись, таким чином, підвищеної стійкості, комфортності ходу, поліпшеної керованості. Шини забезпечують відмінне зчеплення на мокрому і сухому покритті. Рівномірний розподіл тиску сприяє правильному стиранню протектора. Укріплені боковини добре протистоять механічним впливам, підвищуючи загальний рівень безпеки на дорозі.

Sailun Commercio Ice

Шипована шина для легковантажного транспорту і мінівенів. Показує відмінні результати на зимовій трасі. Забезпечує впевнене зчеплення на сніжному накаті, крижаній кірці, глибокому і пухкому снігу. Спрямований малюнок протектора сприяє миттєвій евакуації вологи з плями контакту. Вдосконалений компаунд забезпечує необхідний рівень еластичності в будь-яких температурних режимах. Шина володіє укріпленим каркасом, який запобігає зминанню і деформації при маневруванні, навіть при високому рівні навантаження.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення