Davanti випустила нову шину-runflat

30 червня 2023 р.

Британський виробник шин Davanti розширив лінійку Protoura Sport новою серією комплектуючих класу Runflat. Покришки отримали назву Protoura Sport DSP Runflat. Виробник використовував новітні технології для отримання найкращих результатів. Модель пройшла серію всеосяжних тестів на провідних в галузі випробувальних полігонах в літніх умовах. Нова шина показала провідні характеристики runflat, зберігаючи при цьому високий рівень зчеплення, витривалості і комфорту.

Всебічне тестування

Літні шини Protoura Sport DSP Runflat були розроблені і протестовані відповідно до стандартів OE виробника транспортних засобів, аналогічними стандартам шин Runflat преміум-класу. Крім стандартних тестів, яким зазвичай піддаються покришки даної категорії, Davanti провела ще ряд випробувань. Зокрема, під час випробувань перевіряли легкість і точність установки шин на обід. Виявилося, що модель легко монтується і знімається, зберігаючи при цьому достатній тиск для надійної роботи.

Крім того, нова шина пройшла тест на чутливість RPA, що гарантує, що шина знаходиться в межах допуску датчиків TPMS. Цей тест визначає різницю в окружності між накачаним і ненакачанним станами покришки для автомобілів, які використовують цю технологію.

Davanti також вибрав тест на відкат обода, щоб переконатися, що плоска шина залишається прикріпленою до обода під впливом бічних зусиль. Цей фактор не можна визначити тільки при стандартному випробуванні. Цей тест був проведений шляхом виконання J-поворотів з шиною з нульовим тиском, щоб переконатися, що вона залишається прикріпленою до обода відповідно до стандартів OE.

Переваги новинки

Бічні внутрішні стінки літніх покришок Protoura Sport DSP Runflat були додатково укріплені. Завдяки цьому шина впевнено тримає вагу автомобіля, а сама гума зберігає структуру покришки при втраті повітря в результаті проколу. Ця особливість також підтримує бічну і поперечну навантаження при роботі при нульовому тиску накачування. Шина може продовжувати безпечно працювати на швидкості до 50 миль/год (або 80 км/год) при здуванні.

Шини Protoura Sport DSP Runflat також оснащені вбудованим захистом обода для запобігання пошкодження колеса. Як заявили представники шинної компанії, розширення модельного ряду дозволить водіям отримати доступ до надійних і витривалих покришок, які забезпечать впевнене зчеплення навіть у разі порушення цілісності. Дотримуючись помірний швидкісний режим автовласник зможе легко дістатися до найближчого шиномонтажу. Крім того, завдяки неймовірній роботі команди з розробки малюнка протектора UHP поряд з технологією Runflat, розробленої за вищим стандартом, компанія отримала покришки, які стали справжнім еталоном сучасного сімейства runflats. Модель забезпечує продуктивність, якій можна довіряти.

Шини Protoura Sport DSP Runflat виходять на ринок в типорозмірах від 17 до 21 дюйма.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення