Bridgestone Greatec M847 – нове слово у вантажних перевезеннях

28 квітня 2023 р.

Спеціалізований транспорт вимагає особливого типу комплектуючих. Вони повинні відрізнятися великою витривалістю, надійністю, вантажопідйомністю. При цьому забезпечувати безпеку перевезених вантажів, що важливо для розвитку бізнесу. Японські шинники постійно вдосконалюють свої технології, щоб забезпечити споживачів кращими зразками сучасної шинної продукції. Цього року вони представляють свою нову вантажну покришку Bridgestone Greatec M847.

Детальніше про виставку

WasteExpo – це північноамериканська виставка, що представляє сучасні технології з вивезення, збору та утилізації відходів. Свої напрацювання тут представляють провідні американські та канадські компанії, що працюють у сфері переробки сміття. В рамках заходів можна побачити стенди, присвячені обладнанню та методам поводження з відходами – від технічного постачання до питань управління.

Виставка існує вже більше сорока років. Щороку учасники конференцій і власники стендів піднімають важливі питання – грамотне використання ресурсів, вплив діяльності людини на навколишнє середовище, екологічна етика. Виставка формує тенденції ринку, визначає вектор розвитку окремих напрямків галузі.

У WasteExpo цього року візьмуть участь понад 600 постачальників. Серед них буде і Бріджстоун зі своєю революційною новинкою Greatec m847.

Особливості моделі

Даний тип вантажних покришок відноситься до класу широкобазних шин. Вона стане відмінною заміною тандемній збірці і має перед нею ряд переваг. По-перше, мова про зниження ваги колісного комплексу. По-друге, значною мірою скорочується опір коченню, що дає паливну економічність. Ці показники відіграють провідну роль для вантажоперевезень і допомагають успішно розвивати бізнес власникам вантажних автопарків.

При створенні Bridgestone Greatec m847 інженери компанії робили акцент на великий експлуатаційний ресурс і підвищену міцність. Крім того, шина відноситься до класу універсальних всепозиційних, що дозволяє скоротити кількість запасних коліс і також зменшити витрати на утримання авто.

Радіальні вантажні шини Bridgestone Greatec M847 призначені для транспорту, що працює в межах міста. Тому ключові характеристики також включають стійкість до зносу, маневреність, швидкий розгін і гальмування на різних типах покриття, курсову стійкість і керованість.

Протектор і компаунд

Малюнок протектора вантажних покришок Bridgestone Greatec m847 став більш глибоким в порівнянні з попередніми моделями лінійки. Ця особливість допомагає продовжити термін експлуатації без втрати ключових якостей. Особливий склад гумосуміші також поліпшив ці показники, попутно знизивши опір коченню і поліпшивши паливну економічність.

Поздовжні дренажні канавки обладнані спеціальними платформами, що дозволяють миттєво Очистити протектор від каменів і інших твердих включень. Така особливість виключає незворотні пошкодження гуми, розтріскування і полегшує відновлення протектора.

Плечова зона вантажної шини Bridgestone Greatec M847 виконана у вигляді моноліту, який перешкоджає нерівномірному стирання, запобігає деформації шини при великих навантаженнях. Інженери компанії використовували технології Waved Belt і Turn in Ply для зміцнення каркаса. Шина стала більш стійкою до зносу, довговічною і надійною.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення