Бренд Kelly презентував дві нові всесезонні шини

10 травня 2023 р.

Ринок універсальних покришок, які можна використовувати цілий рік, постійно зростає. Якщо раніше такий тип комплектуючих не відрізнявся високими характеристиками протягом всіх сезонів і показував високі результати тільки в умовах м'якого клімату, то сьогодні всесезонки удосконалюються. Нові покришки під брендом Kelly – відмінний доказ поліпшення даного сегмента автогуми.

Нове слово в шинної індустрії

Моделі Kelly Edge Touring A / S і Kelly Edge Sport довели свою ефективність в різних погодних і дорожніх умовах. Виробники зробили акцент на передові експлуатаційні якості і доступну ціну. Фахівці компанії зробили акцент саме на повсякденне використання покришок, зробивши їх витривалими, прохідними, висококерованими і стійкими до зносу.

Всесезонні шини Kelly вже довели свою ефективність на численних тестах, показавши високі результати за багатьма параметрами. Комплектуючі складуть впевнену конкуренцію аналогічним моделям від відомих брендів зі світовим ім'ям.

Комфортні та надійні

Візитною карткою всесезонної гуми Kelly Edge Touring A / S став підвищений комфорт управління. Симетричний малюнок протектора оснащений великою кількістю ламелів, які утворюють безліч додаткових крайок зачепа. За рахунок цього досягається впевнене зчеплення не тільки на сухому і мокрому асфальті, але і на сніжному накаті, тонкої крижаної кірці, при проходженні калюж.

Дренажна система утворена системою вигнутих канальців, які розсіюють вологу і сприяють швидкому очищенню плями контакту від сльоти і вологи. Великі посилені протекторні шашки в плечовій зоні стабілізують покришку під час маневрів. Центральне ребро жорсткості з щільною ламелізацією відповідає за курсову стійкість, швидкий розгін і гальмування на будь-якому типі покриття.

Особлива гумова суміш з підвищеним вмістом силіки відповідає за підвищене зчеплення на мокрому асфальті. Крім того, такий компаунд перешкоджає передчасному зносу. Шини Kelly Edge Touring A / S відрізняються підвищеним робочим ресурсом і прослужать не один рік без втрати ключових характеристик.

Модель надійде в продаж в діапазоні типорозмірів 185/65 R15 – 255/50 R20.

Ефективні та керовані

Склад компаунда другої всесезонної шини Kelly Edge Sport включає компоненти, які допомогли підвищити керованість покришок під час опадів. У порівнянні з попередніми моделями лінійки цей показник виріс відразу на кілька пунктів.

Покришка отримала асиметричний дизайн протектора, який був омологізований для забезпечення безпрецедентного зчеплення в будь-яких кліматичних умовах. Шина відрізняється підвищеним акустичним комфортом і великим експлуатаційним потенціалом.

Всесезонки Kelly Edge Sport виходять на ринок в типорозмірах 205/45 R17 – 275/40 R20.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення