Надійні зимові шини Nokian Snowproof P

24 квітня 2023 р.

Фінські шинники відмінно знають свою справу. Ось чому зимові шини Nokian Snowproof P 2020 року випуску моментально завоювали серця автолюбителів по всій Європі. Вони володіють передовими характеристиками, забезпечують максимальний комфорт і безпеку на будь-якій трасі. При цьому модель створювалася спеціально для шанувальників швидкої і агресивної їзди. Тому всі характеристики, якими наділені ці шини, відповідають вищим стандартам.

Переваги шин

Для інженерів бренду на першому місці завжди стоїть безпека водія та інших учасників дорожнього руху. Особливо, коли мова йде про індекс швидкості W. Саме тому покришки Nokian Snowproof P отримали оптимізований протекторний малюнок, високу керованість і стійкість до стирання.

Вони забезпечують швидке гальмування і розгін, плавно входять в повороти, м'яко маневрують в транспортному потоці. Модель стане відмінним варіантом для міської межі. Вона показала високі результати під час опадів і сльоти, на сухому і мокрому покритті.

Протекторний малюнок

Шини Nokian Snowproof P отримали симетричний спрямований малюнок протектора, що дозволило домогтися таких високих показників за всіма параметрами. Покришка відрізняється стабільним і передбачуваним поведінкою, що дуже важливо для зимової траси.

У медіальній частині малюнка розташоване нерозривне ребро жорсткості, що забезпечує курсову стійкість в різних швидкісних режимах. Воно також відповідає за скорочення гальмівного шляху на зимовій трасі. Великі прямокутні блоки плечових зон відповідають за плавне входження в повороти і маневреність.

Кожен блок покритий щільною мережею ламелів. Зимові шини Nokian Snowproof P створювалися для європейського регіону, де шипи заборонені. Тому модель має величезну кількість крайок зачепа для більш впевненого зчеплення не тільки на сльоті, але і на сніжному накаті, крижаній кірці або пухкому снігу. Бічні стінки протекторних блоків обладнані додатковими виступами, які також відповідають за поліпшене зчеплення на снігу. Шина буквально вгризається в поверхню, забезпечуючи безпеку на покритті будь-якої якості.

Високі їздові характеристики

Дана модель отримала більш широке пляма контакту, що дозволяє ще краще контактувати з дорожнім полотном. Крім того, рівномірний розподіл тиску знижує ризик передчасного зносу шин.

Удосконалена дренажна система покришок Nokian Snowproof p утворена безліччю діагональних широких канавок і короткими поздовжніми канальцями. Вони миттєво осушують контактну пляму, запобігаючи ризику виникнення аквапланування. Шина також легко позбавляється від налиплого снігу, крижаного пилу, сльоти і бруду. Це робить її стійкою до пробуксовок і заметів під час маневрів.

Досягти високих результатів шинам Nokian Snowproof P допоміг також особливий склад гумової суміші. Компоненти, що увійшли до складу компаунда, зробили його більш адаптивним до зміни температурних режимів і погодних умов. Покришка також миттєво реагує на зміну швидкісного режиму, не втрачаючи ключових якостей.

 

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення