Hankook випустила шини для причепів Laufenn LF95

06 липня 2023 р.

Вантажні перевезення на великі відстані вимагають специфічної автомобільної гуми. Компанія Hankook випустила нові покришки Laufenn Lf95, які в повній мірі відповідають сучасним вимогам до комерційної гумі, відрізняються витривалістю, вантажопідйомністю, відмінними їздовими характеристиками. Новинка стане доповненням другої лінійки шин бренду Laufenn.

Детальніше про новинку

Висококласна вантажна шина Laufenn Lf95 доповнить каталог бренду новими характеристиками витривалості, прохідності, довговічності. Комплектуючі отримали всесезонний компаунд, який відмінно пристосовується не тільки до високих навантажень вантажоперевезень, але і до різних температурних і кліматичних умов.

Нова всесезонна шина була створена для причепів, підійде для поїздок по регіональних трасах, забезпечує надійне зчеплення, керованість і стійкість в широкому діапазоні дорожніх умов. Візитною карткою моделі став вражаючий пробіг – покришка прослужить довго без втрати ключових їздових якостей. Laufenn Lf95 вже вийшли на європейський ринок за доступними цінами.

Як заявили в керівництві Ханкук, LF95 є відмінним прикладом оптимального поєднання ціни і якості. Вони забезпечують високу паливну економічність і довговічність. Ці характеристики дозволяють отримати вигоду з багаторічного досвіду бренду і отримати продукт, що відповідає найвищим стандартам якості і передовим вимогам ринку.

Тривалий термін служби і чудове зчеплення

Основними характеристиками LF95 є широкий протектор і глибокі дренажні канавки. Характерний малюнок протектора забезпечує чудове зчеплення з дорогою і відведення води в широкому діапазоні дорожніх умов. Широкі, міцні виступи забезпечують високий пробіг шини, допомагають поліпшити зчеплення і стабільність при лінійному курсуванні і здійсненні маневрів. Така конструкція також дозволяє зменшити нерівномірний знос протектора. Технологія викиду каменів із зони контакту з трасою також запобігає потраплянню гострих предметів в канавки шини, що, в свою чергу, знижує ймовірність проколів і збільшує термін служби покришок. Крім того, завдяки низькому опору коченню шина дуже економічна з точки зору витрати палива.

Як всесезонна шина, LF95 має маркування M+S і 3pmsf (піктограма у вигляді сніжинки), які підкреслюють її здатність справлятися з холодними Умовами протягом року. Комплектуючі доступні в розмірі 385 / 65R22.5. Публічна новинки LF95 відбулася в кінці червня на виставці автомобільного транспорту в NAEC в Стоунлі, Англія.

Надійні продукти за привабливою ціною

З моменту своєї появи в 2015 році бренд другої лінії Laufenn від Hankook став відомий завдяки привабливому співвідношенню ціни і якості. Лінійка шин для вантажних автомобілів бренду орієнтована в першу чергу на партнерів по автопарку малого і середнього розміру, які цінують надійність і якість продукції визнаного виробника шин преміум-класу.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення