Безпека і комфорт з Nokian Snowproof 2 SUV

18 квітня 2023 р.

Для зимової траси краще обирати надійні і якісні покришки від перевіреного бренду. У цьому сенсі шини Nokian Snowproof 2 SUV є оптимальним варіантом. Вони увібрали в себе весь комплекс технологічних досягнень фінської компанії, що дозволило домогтися максимальних експлуатаційних показників.

Шини з європейським характером

Створюючи ці комплектуючі, інженери бренду орієнтувалися на ринок Центральної Європи. В першу чергу, мова йде про фрикційний протектор. Він став гідною заміною шипів, які, як відомо, заборонені на території ЄС. Замість голок, що руйнують асфальтове покриття, творці шин Nokian Snowproof 2 SUV зробили інноваційну ламельну мережу.

Безліч додаткових крайок зачепа сприяють поліпшеному зчепленню на будь-якому типі покриття. Шини відмінно справляються з викликами європейської зими, а значить, ідеально підійдуть для вітчизняних доріг. Модель була розроблена для кросоверів і паркетних позашляховиків.

Особливості протектора

Зимова гума Nokian Snowproof 2 SUV отримала спрямований симетричний дизайн, класичний універсальний варіант, який добре зарекомендував себе в безлічі інших лінійок. Разом з тим, інженери компанії використовували ряд інновацій, щоб домогтися найкращих результатів.

У медіальній зоні знаходиться ребро жорсткості, що відповідає за курсову стійкість під час лінійного руху. Безперервно пов'язані елементи, розташовані «ялинкою», відповідають за швидкий розгін і гальмування на будь-якому типі покриття.

Плечові великі блоки сприяють м'якій маневреності. Шини Nokian Snowproof 2 SUV плавно входять в повороти, легко маневрують в транспортному потоці, допомагають безпечно перебудовуватися з ряду в ряд. Густа ламельна мережа сприяє поліпшеному зчепленню не тільки на сухому асфальті, але і під час сльоти, на снігу і крижаній кірці, при проходженні калюж.

Дренажна система покришок Nokian Snowproof 2 SUV утворена невеликими поздовжніми канальцями і безліччю поперечних канавок. Вони миттєво очищують пляму контакту від вологи, сніжної каші і бруду. Завдяки цьому шини практично не схильні до аквапланування і слешингу.

Інші переваги

У технічній базі фінських шинників багато секретів, які дозволяють домогтися оптимальних результатів, особливо, на зимовій дорозі. Згідно із заявами виробників, гума Nokian Snowproof 2 SUV є універсальним рішенням для будь-яких дорожніх умов. Вона показує відмінні результати в межах міста, де доводиться часто гальмувати і розганятися, лавірувати між іншими машинами. Впевнене зчеплення і курсова стійкість зберігається і за межами міста, на швидкісній трасі. Нарешті, високі експлуатаційні характеристики шин дозволяють успішно долати навіть гірські траси.

Однією з ключових особливостей покришок Nokian Snowproof 2 SUV став підвищений акустичний комфорт. Домогтися цього вдалося, завдяки особливому звукопоглинальному шару, який закладений під протектор. Нарешті, шини мають стійкість до зносу, великий робочий ресурс і дозволяють знизити витрату палива за рахунок зниженого опору коченню.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення