Безкомпромісне рішення для нового зимового сезону

01 травня 2023 р.

Коли мова заходить про безпеку на зимовій трасі, відповідь може бути тільки один – надійні шини з передовими характеристиками. Фінські інженери багато працювали над створенням Nokian Snowproof 2, які отримали передові технологічні розробки і досвід попередніх поколінь лінійки. Покришки стали ще більш стійкими, забезпечують безпрецедентне зчеплення під час дощу і сльоти, забезпечують безпеку і комфорт управління в різних швидкісних режимах.

Європейське рішення

Як відомо, в Європейському регіоні заборонено використовувати шипи. Ось чому шинники з ЄС роблять все можливе для досягнення оптимальних результатів без застосування сталевих голок, які руйнують дорожнє покриття. Результатом досліджень стали, зокрема, зимові покришки Nokian Snowproof 2. Вони показують прекрасні результати на різних типах зимового покриття – сльота, мокрий і сухий асфальт, сніговий накат і крижана кірка.

Комплектуючі відрізняються передбачуваним і стабільним поведінкою, відмінно тримають трасу в різних швидкісних режимах, швидко гальмують і розганяються навіть на слизькій поверхні. Все це робить гуму Nokian Snowproof 2 відмінним варіантом і для вітчизняних доріг.

Великі можливості

Розробляючи нові шини Nokian Snowproof 2, інженери компанії зробили ставку на універсальність. Оптимізована структура протектора і особливий склад гумової суміші дозволив домогтися поставленої мети. Покришки демонструють відмінну керованість і курсову стійкість в різних ситуаціях.

Шини ідеально підійдуть для міських доріг. Вони чудово справляються з частими гальмуваннями і розгонами, м'яко лавірують в транспортному потоці, дозволяють легко перебудовуватися з ряду в ряд. На заміській трасі, покритій снігом і льодом, гума Nokian Snowproof 2 теж демонструє стабільну і безпечну поведінку. Виробники заявляють, що модель стане відмінним варіантом навіть для руху по гірському серпантину в зимовий період.

Особливості протектора і компаунда

Шини отримали симетричний спрямований малюнок, який давно зарекомендував себе з кращого боку на зимовій трасі. Не обійшлося і без інновацій. Малюнок оптимізований для кращої адаптації до дорожніх і кліматичних умов. Протектор умовно розділений на кілька функціональних зон.

У центральній частині знаходиться безперервне ребро жорсткості, елементи в якому розташовані «ялинкою». Така структура дозволяє зберігати курсову стійкість в будь-яких швидкісних режимах. Шини Nokian Snowproof 2 швидко гальмують і розганяються, чуйно реагують на команди рульового колеса.

У плечовій зоні знаходяться великі прямокутні блоки, що відповідають за маневреність. Саме вони допомагають домогтися такої плавності під час перебудови з ряду в ряд і при входженні в повороти.

Розвинена дренажна система сприяє моментальному викиду вологи, снігу і крижаного пилу з плями контакту, запобігаючи слешингу і акваплануванню. Нарешті, вдосконалений склад компаунда покришок Nokian Snowproof 2 моментально адаптується до перепадів температур, сприяє кращому зчепленню, забезпечуючи безпеку в будь-яких дорожніх і погодних умовах.

Коментарі
До цієї статті поки що немає коментарів
Додати коментар
Не йдіть — купуйте
прямо зараз зі знижкою!
PEKDO
Введіть промокод під час оформлення замовлення